refurbishment
Sala%2001_edited.jpg

Living Space

The warm tones in material and lighting choices create an inviting gathering space.

J.A.

Apartment

2019
Built | São Paulo, Brazil

CONCEPT | Designed for a newly wed couple, this 200m² interior design project created a clean design that combined the client’s passion for vernacular cultures and the assets of modern living.

Keeping the original wooden floor, and adding a warm, solid wood panel bathed in LED lighting, enhanced the contrast with the ultra-modern kitchen and minimalistic design of the privet spaces such as the rooms, bathrooms and closets that used predominantly white and black tones.

Corredor 02.JPG

Bedroom Hallway View

On the inside, the white walls contrast with the wooden details.

Bedroom Hallway Entrance

The minimalist hallway is enclosed by a solid wood ribbed panel.

Kitchen View

The modern kitchen was design with all of the essential top of the line utensils.

TV%2002_edited.jpg

TV Room View

Traditional indigenous rug and art pieces compose a relaxing TV room.

section